Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egg-fried rice och kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod rätt som känns lite orientalisk, enkel att tillaga

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka riset och stek under tiden kycklingen och vitlök i lite olja i en stor stekpanna. 2. Tillsätt det kokta riset i stekpannan tillsammans med soja, socker och lite vitpeppar, fräs några min. 3. Slå över äggen och rör ordentligt tills äggen har stelnat. 4. Blanda i tomat, lök och vårlök. 5. Dekorera med gurka och färsk koriander.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tiadina 20 augusti 2008

    Detta är verkligen jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.