Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Eijes havskräfta med vitlök och chili

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

God förrätt som är enkel och som man vill äta mer av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kräftan som bilden Pressa vitlöken i smöret och blanda i saltet och chilikryddan lägg det klara smöret på kräftköttet.
  2. Lägg kräftan med köttet uppåt och låt det bli varmt i 250 gr ugn ca 5 min. Ta resten av smöret och bred på formfranskan och lägg även den i ugnen i ca 5 min.
  3. Under tiden så lägger du på salladen på tallriken. Efter 5 min så delar du formfranskan som bilden och lägger på kräftan. Klart.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wulcis 17 juni 2013

    Använder du råa eller kokta kräftor? Viktigt att veta så det inte blir för torrt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.