X

Eijes havskräfta med vitlök och chili

God förrätt som är enkel och som man vill äta mer av.

Betyg (1 röst)
Antal personer
1 st
Eijes havskräfta med vitlök och chili

Ingredienser

1 stor havskräfta
Blandsallad
1 formfranska
2 msk aioli lime
1 vitlök
50 g smör
1 msk salt
1 msk chilikrydda

Gör så här

Dela kräftan som bilden
Pressa vitlöken i smöret och blanda i saltet och chilikryddan lägg det klara smöret på kräftköttet.

Lägg kräftan med köttet uppåt och låt det bli varmt i 250 gr ugn ca 5 min. Ta resten av smöret och bred på formfranskan och lägg även den i ugnen i ca 5 min.

Under tiden så lägger du på salladen på tallriken.
Efter 5 min så delar du formfranskan som bilden och lägger på kräftan. Klart.
Visningar:
3033
Sparat:
29

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Fantastisk räkp
över 2 månader