Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Eldig baconpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Härligt god smakrik paj, man kan självklart båda minska och höja mängden chili, allt efter smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär margarinet i tärningar, fördela det med fingrarna i mjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda i 10 minuter.
  3. Klipp baconet i bitat, dela, kärna ur och hacka paprikan, skala och hacka löken, dela chilin längs med och ta bort kärnhuset och alla kärnorna, skiva chilin tvärsöver.
  4. Fräs bacon, lök, chili och paprika. Lägg fräset i pajskalet, strö över den rivna osten. Vispa upp äggen tillsätt mjölk och peppar, häll det över i pajen och grädda pajen ca 25 minuter tills den fått en fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • frokeneva 4 maj 2011

    God paj!

  • GodareMat 31 oktober 2012

    Hej Madelen, om du använder min bild ser jag helst att du också anger källan rätt. Google är bara ett sökverktyg du använt för att hitta en bild till ditt recept, en bild från ett annat recept som redan innan finns här på Matklubben. Korrekt källa är blog.godaremat.se för den här bilden.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.