Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Eldiga Nachips

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta jättegoda recept hittade jag för säkert mer än 15 år sedan i ett recepthäfte på Ica som jag fortfarande har kvar. Häftet heter "Grabbarna bjuder till" . Har ändrat några ingredienser efter eget tycke och smak. Jag har t ex aldrig haft selleri i. Jag föredrar hellre lite extra paprika och lök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman marinaden och lägg i grytbitarna. Marinera i minst en timme.
  2. Skala under tiden löken och kärna ur paprikorna. Skär löken och paprikorna i strimlor.( Strimla även sellerin)
  3. Mosa avocadon och blanda med de övriga ingredienserna till såsen.
  4. Bryn köttet i en stekpanna. lägg i lök och paprika Fräs under lock i några minuter. Koka riset under tiden
  5. Servera kött, ris och sås till nachips. Skär gärna upp lite valfria grönsaker som gurkstavar eller paprika till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sommarmalva 28 juni 2012

    Hej! Vi har ätit "Eldiga nachips" åtskilliga gånger och tycker att det är en riktig höjdare. I stället för selleri har vi champinjoner, vilket är gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.