Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elles tacopaj

 
Skriv ut

Ett eget recept. Pajen ska göras i en liten långpanna så den blir hög och fin

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till pajdegen och knåda ihop dem till en smidig deg (Obs! mjöla händerna). Kavla ut degen på ett mjölat bakbord och klä in en pajform med den.
  2. Häll tomaterna i en trådsil. Fräs färsen smulig, ha i lök och vitlök på slutet. Tillsätt kryddan och vattnet, låt sjuda ca 10 min. Stäng av värmen, rör i tomater och majs. Smaka av och salta om det behövs.
  3. Vispa ihop äggstanningen medan fyllningen svalnar.
  4. Rör ner osten i köttfärsröran och ha i fyllningen i det ogräddade skalet. Häll över äggstanningen Garnera gärna med tomatskivor el. paprikaringar.
  5. Grädda på 200° i 30 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.