Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emelies kyckling-teriyaki

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Fick detta recept av min kollega. Supergod!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i bitar (jag brukar dela en filé på ca 6 bitar) och stek på dom i stekpannan. Krydda med grillkrydda. Medan de steker, blanda såsen i en bunke. Lägg kycklingen i form, häll över såsen. Jag brukar ta en form modell mindre, så att såsen täcker kycklingen. In i ugnen på 200 grader i ca 35-40 minuter. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.