Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emils GI-bröd

 
Skriv ut

Nyttigt och gott GI-bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda solrosfrön, sesamfrön, linfrön, fiberhusk, kruskakli, vetegroddar, rågkross, kokos, bikarbonat, salt, bakpulver och brödkryddor. Rör om. Smält smöret och häll sedan i det. Häll i olja, filmjölk, yoghurt, mjölk och vatten. Knäck äggen och häll sedan i dem. Häll i aprikoserna och rör sedan om ordentligt med elvisp eller slev. Antingen blir det en smet eller en deg. Om det blir en deg, sätt ugnen på 200 grader. Grädda i ca 35 minuter. Annars, häll smeten i formar och låt stå i ugnen i ca 30 minuter på 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.