Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emmas Chilitorsk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Oväntad god fiskrätt som jag slängde ihop. Enkel och smidig, tid för saker runt omkring medan den står i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skär morötterna i slantar och koka dem en stund i lite saltat vatten.
  3. Smörj en liten ugnsform och lägg ner torsken.
  4. Hacka purjolök och vitlök.
  5. Blanda ihop Milda Mat med chilisås och ketchup och kryddorna. Tillsätt och den hackade vitlöken.
  6. Strö över purjolök över fisken och lägg morötterna runt omkring. Häll över såsen och krossa över nachosen. Avsluta med att strö på riven ost.
  7. In i ugnen i ca 35 min.
  8. Servera med ris och en grön sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • miramamman 12 mars 2014

    vad är milda mat 4 %

  • emmalona 12 mars 2014

    Det är matlagningsgrädde

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.