Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emmas Smarriga Saffransräkor med apelsin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett recept som jag kom över i Arlas kokbok och smakade riktigt bra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlöken med smöret i en stekpanna eller traktörpanna. Tillsätt saffran, strimlat apelsinskal, apelsinsaft, timjan, smulad buljongtärning, peppar och cremé fraiche. Låt koka upp några minuter och lägg sedan ner räkorna.
  2. Servera med ris eller couscous, jag valde couscous. Kan tänka mig att pasta fungerar bra också.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • linnea23 9 januari 2011

    Ser ju fantastiskt goda ut måste jag säga! Det där måste jag absolut testa!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.