Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En användbar sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den här sallad har jag blivit bjuden på hem oss ett par kompis. Värdinnan har själv blivit bjuden på den i sin tur...så denna sallad har spridit sig ryktes vägen. Den är lika god till grillat kött på sommaren som den är på ett buffébord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser och strö lite nötter på toppen.
  2. Dressing: Lika delar honung, hallonvinäger och olivolja.
  3. För en matigare variant: Hyvlad parmesanost Parmaskinka
  4. Ett gott tillbehör och ännu matigare: Penne pasta blandat med grön Pesto
  5. Rosta gärna ciabattabröd och bred på Pesto, det funkar till alla varianterna.
  6. Ett gott rött vin och kanske stora gröna Oliver till är inte heller fel.
  7. Man kan även ha lite marinerad fetaost, vitlöksklyftor och annat som hör hemma på ett tapasbord.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.