En kanongod klassisker i ny skepnad, anpassad efter oss matälskande vegetarianer som törstar efter en rejäl måltid!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
Bryn filébitarna i olivolja tills de får en fin gyllenbrun yta. Lägg dem sedan i en stor, ugnssäker form.
Stek ”bacontärningarna” i olivolja och häll dem över filébitarna. Krydda efter smak och rör om i formen.
Bryn löken i smör för den goda smakens skull! Häll över i formen. Strö nötter och riven ost över formen.
- Blanda samman samtliga såsingredienser, smaka av med svartpeppar och ev. vatten om den känns tjock.
- Häll såsen över formen och grädda längst ner i 20-30 minuter beroende på ugnens styrka.
- Serveras med valfritt gryn och en fräsch sallad!
Koka ris, matvete, bulgur eller quinoa enligt anvisningar, och servera!
Publicerat den
18 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar