Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En rabarberpaj man minns

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

OJojoj, vad ska man säga? Den här pajen är bland det ljuvligaste jag ätit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rabarbern, om den verkar grov. Skär i bitar och lägg i en smord ugnsfast form. Hacka chokladen - inte för fint - och strö över den. Sikta över vaniljsocker.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Blanda samman smör, kokos, socker och mjöl till en smulig deg, Strö den över rabarbern.
  4. Grädda i ca 25 minuter och njut pajen ljummen med en klick grädde eller vaniljkesella.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • mat-ilda 9 juli 2012

    Tänk att jag sökte efter ett rabarberpaj recept med muscavadosocker, å så hittade jag ditt så nu är pajen i ugnen på gräddning du får kommentar sedan .

  • mat-ilda 10 juli 2012

    Här kommer nu min kommentar om din goda rabarberpaj . Det var den godaste rabarberpaj som jag någonsinn ätit och gjort...muscavadosockret ger en jättegod smak ock en krispig yta ....rekomenderas varmt........ja den var bara så god .Denna kommer att bli min rabarber favorit det kan du skriva upp i stjärnorna .

  • mat-ilda 10 juli 2012

    Bara såååååå himmla god Kommer att bli min favorit ,det kan du skriva upp i stjärnorna . Tack snälla för receptet . 10 Poäng om det gick att ge dig det .

  • jostahre 13 juli 2012

    Ååh denna låter smaskens! Den blir att göra när svärmor kommer på besök ; )

  • Maithai 15 september 2012

    Helt underbar!!! Jag har tillsatt lite havregryn också i degen:). Denna paj har helt klart blivit min favorit! Skall dock prova den med äpplen ikväll:).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.