- Serverar: 5-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En ljuvlig avslutning på en god middag.
Instruktioner
- Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 10 minuter.
- Blanda samman kakao, farinsocker, vatten, pulverkaffe och äggulor i en kastrull.
- Ställ kastrullen på svag värme och låt krämen tjockna under omrörning.
- Krama vattnet ur gelatinbladen och lägg dem i krämen.
- Rör om så att de smälter.
- Låt krämen svalna.
- Vispa äggvitorna till hårt skum.
- Rör ner creme fraiche, vaniljsocker och kardemumma i chokladsmeten.
- Vänd försiktigt ner äggvitorna.
- Fördela krämen i 6 portionsformar och ställ dem kallt att stelna minst 2 timmar.
- Garnera med vispad grädde och chokladbönor.
Publicerat den
30 oktober 2012
Liknande recept
Skriv kommentar