Jättegod och med lite annorlunda smak.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Köttfärslimpa:
Tärna lök och fräs i matfett. Låt svalna.
Blanda ströbröd, potatismjöl och vatten, låt svälla. Tillsätt färsen, löken och resten av ingredienserna och blanda väl.
- Forma en köttfärslimpa och lägg i ugnsfast form. Stek i ugn ca 25-30 minuter.
- SåS:
Slå grädden i en gryta. Ös i potatisvatten, fond och lägg i smöret. Låt det koka upp. Tillsätt kryddorna, efter smak och maizenaredning. låt koka ca 2 minuter under omrörning. Avsluta med att lägga i den rivna osten och rör om till posten smält.
- Servera med kokt potatis, sås smaksatt med fonden och lätt förvällda broccolibuketter.
Publicerat den
8 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Verkligen en otroligt god köttfärslimpa.