Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enbärsmarinerad ansjovis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 dag 10 minuter
Skriv ut

Passar bra på påskbordet

Ingredienser

Instruktioner

Tag upp ansjovisen. Låt den rinna av något men tag vara på spadet. Blanda ansjovisspadet med olja, vinäger ,socker enbär och rödlök. Lägg ansjovisen på ett djupt fat eller i en liten burk eller krula. Häll äver marinaden. Låt det hela stå kallt till nästa dag. Gott att äta till. Kokt potatis med mörkt hembakat bröd. Eller till påskbordet

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.