Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enbärsmarinerad (älg)biff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Morsan och jag brukade slåss om de sista resterna av såsen för att doppa bröd i. Receptet är egentligen för älgbiff men funkar finfint med vanlig biff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stöt kryddorna till marinaden och blanda den. Marinera biffarna 1½-2 timmar. Tag upp och torka av med hushållspapper. Sila marinaden.
  2. Stek biffarna i brynt margarin 1½-2 min på varje sida. Krydda. Vispa ur pannan med vatten eller buljong och låt koka ihop tillsammans med den silade marinaden. Smaka av. Lägg tillbaka biffarna.
  3. Servera direkt ur stekpannan med bakad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.