En texmexinspirerad rätt som hela familjen kommer att älska.
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsfast form med fett.
Såsen: Vispa ihop mjölet med buljongen i en kastrull. Vispa ner mjölken och koka upp på medelvärme under omrörning. Låt sjuda i 2 minuter tills såsen tjocknar. Rör ner chilifrukten och smaka av med salt. Ställ såsen åt sidan.
Låt bönorna rinna av och spola dem snabbt i kallt vatten. Blanda bönorna med 1 dl bechamelsås och mosa till en jämn smet. Bred bönblandningen i ett jämnt lager på varje tortilla. Lägg på kyckling, nötkött, tomat, tacosås och lagrad ost.
Rulla ihop varje tortilla och lägg dem med skarven neråt i formen. Häll resten av bechamelsåsen över och strö över parmesanosten. Gratinera i ugnen tills osten har smält, ca 15 minuter. Garnera med röd chilifrukt och koriander.