Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchiladas med salsafärs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Laga extra lätt, nummer 2/07.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Stek lök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt färsen och bryn den. Salta och blanda ner hälften av salsasåsen och majskorn utan spad. Koka upp. Fördela köttfärsröran på tortillabröden och rulla ihop. Lägg dem på ugnssäkert fat. Bred över resten av såsen och strö över ost. Gratinera ca 10 min. Servera med strimlad vitkål eller grönsallad och gärna en klick yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.