Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Energibräck

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Gojibär och pinjenötter i knäckigt sällskap blir häftigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, sirap och socker i en tjockbottnad vid kastrull. Koka utan lock tills smeten håller kulprovet eller tills temperaturen är 130°. Rör om då och då.
  2. Koktid 15-30 min. Tillsätt övriga ingredienser och häll genast ut smeten på ett smort bakplåtspapper. Låt stelna. Skär eller bryt i bitar.
  3. Kulprovet: Häll några droppar i iskallt vatten och rulla till en kula. Kulan ska bli fast till hård

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.