Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den är både enkel och billig men jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden men inte för mycket, ska vara rätt så lös. Lägg i majonnäs, lök, tonfisk och dill och rör om.
  2. Lägg upp två halvmånar bröd, så det blir en rund smörgåstårta. Bred på en tredjedel av röran, gör sedan samma sak på de två sista lagren också. Se till att hela tårtan blir täckt av röran, även kanterna.
  3. Låt stå över natten i kylskåp.
  4. Sedan är det bara att garnera med sina favoritpålägg.
  5. Jag brukar ta ost, skinka, ägg, tomat, gurka, citron och räkor, men det är lika gott med bara ägg, tomat och gurka som blir betydligt billigare.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjuranna 9 juni 2013

    Enkel, billigt och snabb att göra. Jag tycker dock att det behövs salt i fyllningen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.