Enkel cupcakes frosting recept

Laddar...
Din sökning gav 13 träffar
Chocolate Cupcakes med DDL Frosti..

Martha Stewarts 'One-Bowl' Chocolate Cupcakes med DDL Frosting Detta recept är Martha Stewarts kända choklad cupcakes som man fixar med endast 1 skål/bunke, alltså väldigt enkla! Otroligt mjuka, smak..


Brownie cupcakes med rich chocola..

Löjligt enkla cupcakes att baka men resultatet är för bra för att vara sant! Frostingen är precis som namnet förklarar, väldigt smakrik och chokladig! Det bästa var också att frostingen höll sin form ..

Neapolitan cupcakes med jordgubbs..

Härligt goo och mjuk cupcake med en frosting som knäcker de flesta! Frostingen smakade som hemmagjord jordgubbsglass påpekade flera, o vem älskar inte det? Till cupcaken så gör man en vaniljsmet o..


Morots cupcakes

Har fått mycket beröm för mina cupcakes, det går snabbt att göra och är hur enkelt som helst. "Morötterna" ovanpå mina cupcakes är gjorda på lite marsipan som man färgar med röd och gul hushållsfärg ..Smulans fluff tårta

En underbart god, men mäktig tårta med nougatfluff, Ahlgrens bilar-fluff och vit chokladfrosting utanpå. Enkel att göra, går att göra helt klar dagen innan, går tom att frysa! Går självklart att dek..


Peanut butter cupcakes
Peanut butter cupcakes

Det finns en uppsjö av smarriga frostingar att glasera cupcakes med och det finns ingen hejd på alla roliga garneringar. Den här både god och enkel att göra.

Cookiecupcake
Cookiecupcake

Kombination av mörk choklad, vaniljkräm och Oreokex gör dessa cupcakes extra mumsiga.