- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Ett enkelt resept som känns extra gott nu när det börjar att närma sig midsommar och NYPOTATIS.
Mina bar tycker jätte mycket om detta...även min man äter i massor......
Instruktioner
- Du behöver en gryta med lock och något högre kant.
Skiva tomaterna i skivor ca 1/2 cm.
Du breder mjukost på skinkskivorna och rullar sedan in prinskorvarna.
Fäst skinkan med hjälp av små spagetti bitar ( kan även använda tandpetare), men det är bättre med spagetti eftersom du då kan äta utan risk för att svälja tandpetaren.
Är skink bitarna stora, dela de på mitten.
Sedan fyller du, hela botten av kastrullen, med korvrullarna. Är ni många kan du även lägga flera lager.
Tomatskivorna lägger du överst.
Sedan häller du över grädde så att det nästan täcker korvarna och strör sedan över dill, ganska så rikligt.
Sist av allt klickar du i lite små klickar av mjukosten
Låt maten koka upp och sedan sjuda under lock i ca 15 - 20 minuter.
Serveras med kokt NYPOTATIS
Smakar sommar!!!!!
- Jag har även använt mjölkfria produkter och det blir jätte gott. Havregrädde och Tofumjukost.
Publicerat den
30 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott och annorlunda sätt att äta prinskorv på. Missade dock att dom skulle läggas i gryta. La dom i en ugnsfast form istället. Orkade inte flytta över dom utan körde det hela i ugnen istället vilket fungerade utmärkt. Vet inte hur jag missade det. Gick lite fort kanske. Kommer absolut att bli en rätt vi gör igen.