Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med salami och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bakad potatis, fredagsmat ska vara snabb, enkel och lätt att äta framför tv:n.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Skrubba och halvera potatisen.
  3. Lägg potatisen med snittytan upp i en ugnsfast form. Baka potatisen i 30 minuter i ugnen.
  4. Gör under tiden i ordning fyllningen. Lägg salami, paprika, oliver och smulad fetaost ovanpå potatisen.
  5. Stek potatisen i ugnen i ytterligare 10-15 minuter. Garnera med färsk timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.