Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonparfait med maränger

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel, men väldigt god efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulor och strösocker vitt och poröst. Vispa grädden. Mosa bären - spara några till garnering - och pressa massan genom sil för att få bort kärnorna. Rör ner bärmoset litet slarvigt i äggsmeten så den blir strimmig. Vänd ner grädden. Varva smeten med krossade maränger i portionsglas. Ställ i frysen minst 4 timmar. Ta ut parfaiten ur frysen 15-20 minuter innan den ska ätas. Garnera med bär, myntablad och ett chokladkex.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.