Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpannacotta med hallonsorbet

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Enkel och vansinnigt god! Kombinationen pannacotta och hallonsorbet höjer smaklökarna, det söta till det syrliga. Måste testas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och mjölk. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten under tiden. Hacka chokladen.
  2. Tillsätt urkramade gelatinblad, socker och choklad i gräddmjölken. Rör om tills allt har smält.
  3. Sila och häll upp i formar eller vackra glas. Ställ i kylskåpet och låt stelna.
  4. Tina hallonen. Smaka av med vit sirap. Tillsätt lime. Lägg en skopa hallonsorbet på pannacottan. Toppa med hallonen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lisa123 31 december 2010

    Det står att man ska blanda i socker, men inget om socker eller mängd bland ingredienserna? Mvh Lovisa

  • CarinaB73 3 januari 2011

    Tack för rättelsen. Har glömt att skriva 2 - 3 msk socker i ingredienserna.

  • Kajac 13 januari 2011

    Jag bjöd på denna utsökta efterrätt på nyår. Succé!! Hallonsorbet var dock slut i affären, men det funkade finfint med blåbärssorbet också. Jättegott! Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.