Enkel tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 354 träffar
Maries enkla daimtårta

En supergod daimtårta jag fick av en god vän, kommer göra succé på fester för både vuxna och barn! Den är också väldigt bra eftersom man kan baka den i alla fall en vecka innan festen och förvara den ..

Enkel gräddtårta med hallon i gel..

En mycket enkel tårta, som går snabbt att göra och är nästan omöjlig att misslyckas med, då man använder färdiga tårtbottnar! Kan enkelt varieras med olika bär eller frukter!Tågtårta (enkel)

Tågtårta (enkel) Denna tårta sätter du snabbt ihop strax före serveringen. Tips! Om något av barnen på kalaset är allergiker, gör en av vagnarna allergifri med tofuglass, bär eller annat som jus..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept


Enkel blåbärstårta

En snabblagad och god tårta. Paj och tårta i ett kan man säga. Lagom söt. Här har jag använt mig av blåbär, men har man inga så går de lika bra med något annat bär.

Superenkel sommartårta

Denna tårta är lekande enkel att göra, för de tillfällen man inte hinner eller orkar baka bottnar! Man kan byta ut jordgubbarna mot valfri frukt eller bär, men byt då också sylten i tårtan.


Enklaste sommartårtan

Du gör enkelt en fjäril av tårtan genom att dela den på mitten och lägga de rundade sidorna mot varandra. Lägg chokladstänger eller lakritsband som känselspröt och t ex en jordgubbe som fjärilens huvu..Enkla bärtårtan

Tårtan vart helt suveränt god. Vi hade i lite extra marsansås och hade grädde och strössel runt, det tyckte barnen mycket om. Använde florsocker med jordgubbssmak till sockerglasyr.

Mias smörgåstårta

Den här tårtan har jag ätit många gånger. Min dotter gjorde den till alla kalas. Den är jättegod och enkel att göra. Den är gjord på hönökaka med fyllning av bl.a. tonfisk, rökt skinka, gurka och ..


Åkes friska smörgåstårta

Recept från alliansen, nu är det folkpartiets tur med en frisk, jättegod smörgåstårta. Man kan göra bara en halv tårta också, halvera då ingredienserna.


Rosa prinsesstårta

En riktigt smarrig tårta. Den har en fluffig underbar fyllning med vanilj- och citronsmak.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs receptChokladtårta

En tårta att imponera med! På en browniebotten med solroskärnor vilar en fruktig passionsfruktscurd och en maffig chokladgrädde. Chokladbandet runtom kan man utesluta, men visst är det pampigt! Curd o..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept