Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel bärkaka

 
  • Serverar: 20-24 portioner
Skriv ut

Ett bra recept, där du ska använda frysta bär till kakan. Ibland behöver man ju rensa frysen innan man plockar nya bär och fryser in!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt vetemjöl. Bred ut smeten på bakplåtspapper i långpanna.
  2. Ta frysta bär och fördela dem över kakan. Strö över socker. Hyvla smör i tunna skivor över hela kakan och grädda ca 30 minuter i 175º.
  3. Låt svalna. Skär upp i passande bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.