Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fisk- och skaldjursgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig och lättlagad middagsgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och koka den mjuk under lock i 3 dl vatten. Ta upp potatisen, men spara kokvattnet i kastrullen. Häll i hummerfond och crème fraiche i potatisvattnet. Skär fisken i ca 3 cm stora bitar. Låt sjuda i såsen under lock 5-6 minuter tills fisken är klar. Blanda ner sugarsnaps, kräftstjärtar eller räkor. Tillsätt den kokta potatisen. Låt alltsammans bli varmt. Tillsätt hackad dill och 1 krm pepparmix. Garnera med dillvippor
  2. Servera grytan med bröd och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.