Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fiskgratäng med currysmak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel, god och snabblagad

Ingredienser

Instruktioner

Krydda rödspättefileerna lätt med salt och vitpeppar Rulla ihop dem och lägg dem i en smörad ugnsfast form Steke fisken i ugnen , ca 225 grader Fräs curry i margarin, tillsätt stekspad från fisken samt creme fraiche. Koka upp till sås Lägg potatismos runt fisken, häll över currysåsen. Dekorera med räkor och dill Grädda färdigt i ugnen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.