Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel fiskgratäng med ketchup och dill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabblagad och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en smord gratängform. Salta och peppra.
  2. Häll grädden i en bunke och blanda med ketchup och chillisås tills såsen blir lätt rosa. Blanda ner dillen och häll över fisken.
  3. Gratinera i ugnen ca 20 minuter.
  4. Servera med potatis eller ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • linalackstrom 20 juni 2011

    Denna är verkligen oslagbar!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.