Tror detta recept skapades av en trött eller bakfull kock. Tokenkelt och mycket gott! Grädden kan variera från 5 till 40% fetthalt, men som vanligt - vispgrädde är ju godast ... Uppdatering: Eftersom Campbells champinjonsoppa inte längre säljs i affärerna, kan man ersätta denna med en påse Blå Band Champinjonsoppa, utblandad med endast 3 dl mjölk. Låt detta sakta koka upp under omrörning, tills den får en ganska tjock konsistens, ungefär som Campbells outblandade soppa i burk. (Tillsätt gärna några extra stekta, skivade färska champinjoner också.) Följ annars receptet som vanligt
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Supergott. Detta ska jag göra fler gånger Tack för receptet