Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel hallonkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En litet knaprig kaka som är enkel att röra ihop. Den går utmärkt att baka med lösfrysta hallon. Servera som den är eller med en klick vispgrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och strösocker ljust och pösigt. Rör ner vetemjöl.
  2. Häll smeten i en smord och lätt bröad form, ca 24 cm i diameter. Tryck ner hallon litet lätt över hela kakan. Hyvla smör med en osthyvel och täck ytan med smörskivorna.
  3. Grädda kakan mitt i ugnen i 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Kaka88 10 januari 2012

    Väldigt god för att ha så få ingredienser! Kan inte sluta äta :)

  • ulfor7 12 april 2014

    Sonens favoritkaka.Enkelt & gott:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.