Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel kall sås till fisk

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Går med fördel slänga i en näve med kapris och få den ännu godare, men alla i familjen tycker inte det, så jag får ha det bredvid ;) För en magrare variant kan man ta en lättare fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka schalottenlöken och blanda med crème fraiche. Smaka av med lime, peppar och dill.
  2. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.