Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel kycklinggryta med kokosmjölk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kan varieras i oändlighet. Enkel och god och går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna och stek väl, samt krydda. Tillsätt strimlad paprika och låt steka med lite. Häll i kokosmjölken och lägg i buljongtärningen, låt koka ihop. Börja med att tillsätta ½ tsk röd currypasta (starkt!), salt, peppar, paprikakrydda samt koriander. Smaka av och tillsätt mer efter smak, men var inte för rädd för att krydda.
  2. Om man vill ha såsen tjockare rörs lite idealmjöl i. Vill man ha mer sås kan man dryga ut med lite grädde eller mjölk.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Ilta 3 april 2012

    Var kommer de frysta grönsakerna in?

  • sand1 3 april 2012

    Häll i de frysta grönsakerna efter kycklingen är lagom genomstekt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.