Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel och supergod trattkantarellpaj med köpt deg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Eftersom jag inte alltid har lust att kladda med deg uppfann jag den här varianten på trattkantarellpaj. Enkelt, snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förväll kantarellerna i lite vatten (det räcker om vattnet bara täcker svampen). Häll av vattnet i en mugg. Låt svalna.
  2. Lägg ut smördegsplattorna i en ugnsfast form. Pussla och tryck ihop dem till en slät botten. Vispa ihop ägg, grädde och 1 dl av svampspadet. Salta och peppra.
  3. Strö ut svampen och osten i formen. Häll över äggstanningen. Grädda i 200 grader i cirka 30 minuter. Stick med en gaffel i pajen för att se om den har stelnat, då är den klar. Servera gärna med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.