Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel paella

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Få ingredienser och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och skiva champinjonerna.
  2. Fräs lök och champinjoner i oljan i en kastrull stor nog att rymma hela rätten. Rör ner ris och saffran. Späd med vattnet och smula i buljongtärningen. Låt det koka på svag värme under lock 15-17 min.
  3. Kärna ur och hacka paprikan. Lägg den och ärtorna i kastrullen och låt koka 3-5 min till.
  4. Skala räkorna och blanda ner dem i kastrullen, men låt dem inte koka. Smaksätt med salt och peppar om det behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.