Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel rabarberkräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Denna kräm är vädigt enkel att göra, men ändå super god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skölj rabarberna. Skiva rabarbern i bitar. Häv i rabarberna i en kastrull häll över ca 1 dl vatten. Sätt på plattan på ganska hög värme. Rör om och hacka lätt på rabarberna. När rabarberna börjar ''smälta'' sänk plattan lite. Rör i socker och ev. lite potatismjöl. Du märker själv när krämen är klar .)
  2. Servera med kall mjölk och ev. socker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hocketocke 5 juni 2012

    Enkel & god !!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.