Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel Rödvinssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel att göra, sköter sig självt. Jag använde mig av "Mauro Primitivo" till såsen, och det blev riktigt bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och fräs all lök i smör i en kastrull tills den blivit mjuk. Häll på vin, vatten, fond, farinsockret, balsamvinäger och rosmarin. Koka upp och reducera till ungefär hälften. Smaka eventuellt av med mer kalvfond och red av med ljus maizena redning till önskad konsistens.
  2. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.