En favorittårta...lätt att fixa...god att äta!
Instruktioner
- Lägg en marängbotten i en form med avtagbara kanter.
- Vispa grädden, spara lite till garnering.
- Vispa kesella och äggula vitt och slätt, blanda med vispgrädde och O´boy. Smaka av och tillsätt eventuellt mer O´boy om du vill ha fyllningen sötare.
- Bred ut fyllningen på den första marängbotten.
Täck med den andra och frys formen till servering.
- Smält blockchokladen och bred ut den tunt på smörpapper.
- Frys eller kyl papperet och skär sedan med vass kniv diagonaler ur den kalla chokladen.
- Tag fram formen en stund före servering.
Lossa kanterna.
- Dekorera tårtan med vispad grädde i klickar, pudrad kakao och diagonaler av mörk choklad.
- Tips:
Vill du ha tårtan lite lyxigare kan du tillsätta hackade nötter och hackad choklad i fyllningen.
Publicerat den
3 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar