Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel skagen

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Det är lätt att laga, gott att äta! På toast, snitt, i baguett eller i bakpotatis... finns inga gränser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda creme fraiche och majonnäs. (Jag brukar utesluta majonnäs och jag använder aldrig lätt creme fraiche.) Hacka rödlök och dill, blanda i det i creme fraichen. Tryck lätt ur vätskan ur räkorna, blanda i dem.
  2. Lägg lite sallad, tomat och gurka på en tallrik. Stek formbröd i smör, lägg på salladen. Lägg på rejält med skagen, toppa med en dillkvist och pressa lite citron över.
  3. Perfekt en fredagkväll... eller kanske "dagen efter" en fredagkväll. =)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.