- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En väldigt enkel, nyttig och mycket god lasagne. Perfekt studentmat!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader. Skiva champinjonerna och hacka auberginenen i centimeterstora bitar. Blanda ihop champinjonerna, auberginen och tomaterna i en kastrull. Koka på svag värme i 5 minuter. Rör ner örtkryddorna och smaka av med salt och peppar. Varva grönsaker med keso och lasagneplattor. Börja och avsluta med grönsakerna. Avsluta med att strö över den rivna osten. Tillaga i nedre delen av ugnen i ca 30 minuter. Servera med sallad.
- Tips! Auberginen och champinjonerna kan bytas ut mot andra grönsaker.
Publicerat den
16 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Väldigt enkel och god vegetarisk lasagne. Istället för champinjoner och aubergine tog jag 500 g strimlade, frysta rotsaker. Hur enkelt och snabbt som helst - detta kommer jag helt klart att göra fler gånger.