Prova detta saftiga bröd med knaprig skorpa om du gillar grovt bröd. Otroligt lättbakat och bara att skicka in i kall ugn.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Nu har jag bakat brödet idag och det var lite smaklöst men ganska gott. Kunde nog ta 0.5 dl sirap i. Ändrade mjölinnehållet till 10 dl garhamsmjöl och 4 dl vetemjöl. Bara grahamsmjöl vill bli så smuligt./backamona
Kanon god. gjoder som BackaMona och tillsatte vetemjöl och lite sirap. Helt underbart gott bröd
Gjorde också som backamona och tog lite vetemjöl, sirap och faktiskt lite speltmjöl. Gott och tuggigt, och som extra bonus enkelt att göra!
Nu är jag bara lite petig, men visst menar du/ni ändå solrosKÄRNOR och inte solrosfrön. Det är två helt skilda produkter. Jag har bakat och ätit detta bröd några gånger och jag använder solroskärnor. Kan vara bra att veta om man inte bakar så mycket. Vet en vän som använde solrosfrön och det gick inte att äta överhuvudtaget. Mycket gott bröd, rekommenderas! :)