Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkelt kakbröd utan jäst

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Alltid lyckat med ingredienser du alltid har hemma! 4 st kakbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till en smidig deg på mjölat bakbord. Dela degen i fyra lika delar och rulla fyra bullar av dem.
  2. Kavla eller tryck med fingrarna ut till runda, tunna kakor. nagga med gaffel. Grädda i 225 grader i 6-7 minuter!
  3. Svalna under bakduk!
  4. Om du gör flera satser så blir det väldigt gott om man man fryser in och tar fram och tinar i micron när det skall ätas!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.