Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkla kött och rotfruktsgrytan

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Otroligt god köttgryta man inte kan misslyckas med.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i små bitar. Skala och hacka löken. Koka upp vattnet. Lägg i buljontärningarna, peppar, soya, kött och den hackade löken. Låt koka i ca 45 minuter. Skala och strimla rotfrukterna under tiden. Red mjölet i lite vatten. Tillsätt rotfrukterna och crème fraichen. Rör ner redningen. Låt grytan koka ytterligare 5-10 minuter. Tillsätt den klippta persiljan och ev salt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • engel79 2 februari 2009

    en av de bästa grytorna enligt min man. Tyvärr är jag förkyld o känner ingen smak men den ska absolut göras igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.