Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enklaste tacopajen

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Väldigt enkel och mycket god

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vetemjöl, grahamsmjöl (eller annat grovt mjöl), margarin och vatten. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda skalet, 10 min i 225 grader. Bryn blandfärsen och tillsätt kryddan (och lite vatten). Blande creme fraiche och tacosås. Skär tomaten i skivor. Bred ut blandfärsen i pajskalet, stryk över såsen, lägg ut tomatskivorna och strö över lite riven ost. Grädda ytterligare ca. 15 min. (Tills osten fått fin färg).

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Memelie 9 december 2009

    Några gånger har jag blandat i lite majs eller paprika, testa gärna det.

  • mep 11 december 2009

    Fantastiskt god paj. Rekommenderas. Hälsningar Marianne

  • agnuit 5 februari 2010

    Som sagt i gästboken, så var det här väldigt gott. Tack så mycket! Det var väldigt enkelt,snabbt och uppskattat av olika åldrar.

  • EKC6150 29 september 2010

    Såna här recept gillar jag!!! Gott och enkelt. Tack för receptet Mvh Jocke.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.