Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

en bra fisk att ha som middag och sen de som blir kvar lägga i måtlådan till jobbet dan därpå

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader koka broccolin till hälften och fördela den i en ugnssäker form. Skär torsken i skivor, 1-2 cm tjocka. Salta fisken och lägg den på broccolibädden. Blanda mjölken, mjöl, majonnäs, senap och pepparrot, rör/vispa till en jämn "sås" tillsätt dill och fördela såsen över fisken. Låt stå i ugnen ca 25 minuter
  2. Servera med kokt potatis, rivna morötter och hårt bröd gott och nyttigt

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mumsigt 29 november 2007

    Låter enkelt och riktigt gott . Och så verkar det går det snabbt att tillaga. Ett absolut krav i dagens alltmer stressade tillvaro.

  • Wombat04 15 mars 2008

    Den här rätten har jag gjort många gånger, hittade den i Mat för liv och lust och föll direkt. Älskar pepparrot ... Jag ger tveklöst en femma! Något som får mig att tycka att fisk är jättegott är värt ett högt betyg.

  • SEAbjrpn 16 april 2008

    Torsk är gott samtidigt , är det ju en SMALrätt Kram//SEA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.