Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrérulle

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka räkorna och äggen grovt. Blanda detta med majonnäs,dill och pepparrot. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg skivorna med den mörkare sidan upp. Fördela räksmeten jämnt på de fyra bröden. Rulla ihop dem ifrån den smalaste sidan,som en rulltårta. Skär rullarna i 6 bitar.
  3. Placera dem,med snittytan uppåt på ett serveringsfat. Klicka på en knapp tesked rom på varje rulle. Garnera med dillkvistar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.