Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecote med café de paris-smör

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Det kryddrika aromsmöret Café de Paris är en klassiker på brasserierna i Frankrike och kockarna har alla sin egen version - ibland framhävs currysmaken, ibland dominerar paprikan eller det kryddgrönta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram smöret i rumstemperatur. Blanda alla ingredienserna utom smöret i en matberedare och kör tills blandningen blir slät.
  2. Vispa smöret med elvisp tills det är fluffigt. Tillsätt kryddblandningen och vispa noga. Lägg smöret i en skål och låt det stå framme tills det ska serveras.
  3. Stek entrecoten i matfett ca 2 minuter på varje sida och salta och peppra. Lägg upp på varma tallrikar och lägg en klick av aromsmöret på varje entrecote. Servera omedelbart.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gds877 14 februari 2010

    Så gott det blev en succe när jag bjöd mina grannar..

  • Krutor 12 april 2015

    Gott till grillat. Kommer att göras fler gånger. Hade ingen konjak, men det blev gott ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.