Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecote med rotfruktsrösti

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En saftig entrecote med knaprig rotfruktsrösti som serveras med en sardell- och kaprissås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser till såsen och ställ kallt till servering. Skala och riv rotfrukterna och potatisen grovt. Blanda med äggula och grovt riven mozzarella, salta och peppra. Blanda ruccola med purjolök och olivolja, smaka av med salt och peppar.
  2. Hetta upp en stekpanna med lite olja och klicka ner ca 1 msk stora klickar av rotsaksröran och stek dem gyllenbruna på bägge sidor. Lägg upp på tallrikar med salladsblandingen emellan.
  3. Salta och peppra entrecoten och stek den i stekpanna med lite olja. Servera med röstin och såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.