Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod som förrätt. Har haft den som förrätt på bröllop,succe!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskär brödet.Ta ut rundlar med t.ex ett glas. Blanda majonnäs med vispad grädde. Tillsätt dill,kaviar, salt och svartpeppar ..
  2. Bred kaviarröran på brödskivorna och lägg ihop tre och tre. Bred även över kanterna.,täck med plast, Låt stå kallt 3- 4 timmar,helst över natten
  3. Garnera före servering. Med räkor, champinjoner, gurka, ev. kaviar och dill samt citron.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingegerdb 1 januari 2009

    Gjorde de här till nyår och det blev verkligen en succé! En liten petitess i receptet dock, kan kännas en aning onödigt att kantskära brödskivorna när man ändå skall ta ut rundlar med ett glas :) Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.